امروز: یکشنبه 29 مهر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر فرهنگی: آب یکی از موضوعات راهبردی کشور در چند سال آینده است

تاریخ خبر: چهارشنبه 6 بهمن 1395 - 12:41
دکتر محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: آب یکی از موضوعات راهبردی کشور در چند سال آینده است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز  دکتر محمد حسین فرهنگی در جمع اساتید این دانشگاه با اشاره به اقدامات مجلس در تنظیم برنامه ششم توسعه کشور بیان داشت: «کارگروههای مختلفی برای این امر تشکیل شده و با توجه به اینکه آب و محیط زیست جزو اولویت های مرحله اول کشور تلقی شده، در ارتباط با رودخانه ها، قنات ها، اصلاح خاک و آبیاری تصمیمات قابل توجهی اتخاذ شده است.»
وی بیان داشت: «در حوزه حمل ونقل و توسعه ریل کشور نیز تصمیمات مهمی توسط کمیسیون اقتصادی مجلس اتخاذ شده که تکمیل راه آهن میانه – تبریز و دو خطه کردن مسیر راه آهن از آن جمله هستند.»
دکتر فرهنگی در ارتباط با رشد مالیاتی استانها گفت: « نه تنها در استان آذربایجان شرقی بلکه سایر استانها نیز به این امر معترض هستند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: «جهت حل مشکلات جامعه، با برنامه ریزی منطقی و سازمان دهی تمامی نیروها می توان تأثیر گذار بود.
دکتر سید جواد انگجی وظیفه دانشگاه را تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه دانست و افزود: «نیروی انسانی در حل مسائل مختلف نقش تعیین کننده‌ای دارند و دانشگاه آزاد اسلامی به سهم خود میلیون ها نیروی تربیت شده را به نظام اسلامی تحویل داده است.»
وی به مسئله دریاچه ارومیه اشاره نمود و تصریح کرد: «شهرهای مختلف می توانند با تمهیدات لازم نظیر صرفه‌جویی در منابع آب، در این مسئله ایفای نقش مثبتی داشته باشند.»
جلسه هم اندیشی اساتید حول محور بودجه سال 96 به همت کانون توسعه پایدار تبریز در سالن شمس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.