امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تبریک دکتر انگجی به رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ خبر: شنبه 9 بهمن 1395 - 12:56
دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی انتصاب دکتر علی اکبر ولایتی به عنوان رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت.

در پیام دکتر سیدجواد انگجی آمده است:

استاد ارجمند جناب آقای دکتر ولایتی

ریاست محترم هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی

با سلام

احتراماً انتصاب شایسته و مدبرانه حضرتعالی را به ریاست هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی توسط مقام معظم رهبری که نشان از توجه ویژه معظم له به این دانشگاه دارد، از جانب استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربابجان شرقی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

با شناختی که از شخصیت ممتاز علمی و مشی اعتدالی آن جناب وجود دارد، یقیناً این انتصاب موجب استمرار بالندگی و افزایش هر چه بیشتر اثربخشی این دانشگاه به عنوان رکن رکین آموزش عالی کشور که از مهم ترین سازه های معنوی جمهوری اسلامی و یادگار حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (رض) است، خواهد شد و تجارب ارزشمند حضرتعالی در عرصه های مختلف علمی، اجرایی و مدیریتی، آینده ای امیدبخش را به این مجموعه عظیم علمی رقم خواهد زد. از درگاه احدیت، مزید توفیقات حضرتعالی در جهت رشد و شکوفایی مضاعف شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی را مسألت می نمایم.