امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی پروانه نشریه گرفت

تاریخ خبر: یکشنبه 10 بهمن 1395 - 13:50
فاتح علی عیدی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پروانه نشریه اخذ کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحدد تبریز  هفته نامه "کاغذ افکار" در زمینه اجتماعی و فرهنگی به دو زبان فارسی و آذری و در قطع روز‌نامه ای در گستره استان‌های آذربایجان‌شرقی، غربی، اردبیل و زنجان توزیع و منتشر خواهد شد.

عیدی مدرس دانشگاه و سوابق مدیدی در عرصه رسانه را دارد وی سرپرست ایسکانیوز در تبریز و همچنین خبرنگار روزنامه فرهیختگان و خبرگزاری آنا در شهر تبریز بوده و مدت 15 سال مدیرمسئولی و سردبیری نشریه‌ای نیز تحت عنوان " محض اطلاع" در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز را بر عهده داشته است.

وی دارای 4 عنوان کتاب تألیفی و دهها مقاله در باب ارتباطات، خبر و ... می ‌باشد.

لازم به ذکر است که هفته نامه منطقه‌ای "کاغذ افکار" با تکمیل هیأت تحریریه منتشر و به جمع رسانه های کشور می پیوندند.