امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انعقاد قرارداد همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی و مجتمع فنی تبریز

تاریخ خبر: شنبه 16 بهمن 1395 - 15:37
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ازانعقاد قرارداد ارائه خدمات آموزشی دوره های مهارتی کوتاه مدت ما بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و مجتمع فنی تبریز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر زینالی گفت: براساس این قرارداد دانشجویان و پرسنل دانشگاه می توانند از مزایای آموزشی دوره های آموزشی مجتمع فنی تبریز در تمامی رشته ها  مطابق با استانداردهای روز و نیاز های بازار کار با تخفیفات ویژه بهرمند شوند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد تبریز تصریح کرد: دانشجویان در پایان دوره های آموزشی می توانند پس از شرکت درآزمون های مربوطه نسبت به نوع دوره آموزشی گواهینامه ی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ،گواهینامه ی آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت ،گواهینامه وزارت وارشاد اسلامی برای دوره های زبان انگلیسی ، گواهینامه سازمان ملی استاندارد ایران،گواهینامه بنیادICDL ایران با مشارکت دانشگاه ازاد اسلامی استان را دریافت نماید.

دکتر زینالی همچنین به برگزاری دوره های آموزشی کاربردی و تخصصی کار اموزی مطابق با نیازهای بازار کار برای دانشجویان توسط مجتمع فنی تبریز اشاره کرد و گفت: دوره های آموزشی گذرانده شده بعنوان واحد های کارآموزی مورد قبول دانشگاه می باشد.

وی تاکید کرد:  همچنین به مناسبت ایام الله دهه فجر دوره های اموزشی کوتاه مدت در این ایام با 50% تخفیف ثبت نام خواهد شد. لذا دانشجویان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به مجتمع فنی تبریز مراجعه نمایند.