امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: از خودگذشتگی های مردم موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد

تاریخ خبر: پنجشنبه 21 بهمن 1395 - 08:31
دکتر سیدجواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در مراسم دهه فجر این دانشگاه در واحد تبریز گفت: از خودگذشتگی‌های مردم و اعتقاد راسخ  به امام راحل موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر انگجی در مراسم جشن پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به پیشنیه رژیم ستم شاهی در ظلم و ستم به مردم ایران افزود: تشکیل ساواک و ایجاد جو خفقان و دیگر تندرویها و سرسپردگی محض به ایادی خارجی، موجب اعتراض و طغیان مردم شد.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: علیرغم تلاشهای بسیار که از سال 42 شروع شده بود اما هیچ کس باور  نمی کرد که انقلاب اسلامی به پیروزی برسد ولی رهبری امام (ره)، پشتیبانی دیگر روحانیت، مشارکت بازاریان و دانشگاهیان و کارگران و آحاد مردم موجب به ثمر رسیدن این انقلاب شد.

وی تاکید کرد: در این مواقع، الطاف الهی نیز اتفاق افتاد و دیدیم که خدا به حرکت مردم برکت داد.

دکتر انگجی به تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی بعد از انقلاب اشاره کرد و گفت: تأسیس و رشد دانشگاه آزاد اسلامی نیز مثل پیروزی انقلاب اسلامی ناباورانه بود اما با مدیریت صحیح و تلاش دانشگاهیان امروز این به دانشگاه بزرگترین دانشگاه حضوری جهان مبدل شده است.

در پایان مراسم قرعه کشی انجام و کارت هدیه به برندگان اهدا شد.

آیین گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی به همت اداره کل روابط عمومی استان و بسیج کارمندی واحد تبریز در نهمین روز از  دهه فجر انقلاب اسلامی در سالن شهریار واحد تبریز برگزار شد.