امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

یک استاد دانشگاه: تعارض حق و باطل همیشگی است

تاریخ خبر: پنجشنبه 21 بهمن 1395 - 12:32
حجت الاسلام اصغر نقدی در مراسم جشن دهه فجر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: تعارض ذاتی حق و باطل همیشه بوده و در طول تاریخ بشریت صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دکتر اصغر نقدی با اشاره به دوران زندگی انسانها از قرون وسطی تاکنون افزود: انسانهای آگاه، دردمند و روشنفکر در طول این دوران از مجموع مسایل انسانی و جهانی رنج برده و از نا امنی ها و

بی عدالتی ها و بی هویتی ها گرفته تا از فقر و جنایت  و سایر نابسامانی های اجتماعی دیگر در رنج و عذاب بوده اند.

وی تاکید کرد: با تاسیس اولین دانشگاهها در اقصی نقاط جهان یک جهش روشنفکری ایجاد شد و به دنبال آن رنسانس و دیگر وقایع نظیر انقلاب صنعتی نظام سرمایه داری و در نهایت نظام استکباری ظهور کردند.

نقدی به تعبیر استاد شریعتی اشاره کرد و بیان داشت: استکبار به دنبال سه عامل یا متغیر بود که به تعبیر مرحوم شریعتی که در آثارشان به وفور به آن اشاره کرده اند عبارت از زر، زور و تزویر است.

رییس سابق نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های تبریز به فعالیتهای مختلف صورت گرفته از سوی استکبار اشاره نمود و گفت: گسترش استکبار با اعزام مبلغان مسیحی شروع شد و با اشغال کشورها ادامه یافت که در نهایت با جنبش های رهایی بخش مواجه گردید.

وی استحاله فرهنگی، دزدی مغزها، تغییر زبان و فرهنگ، ایجاد مدارس غربی، تبلیغ مصرف کنندگی، ترویج الکل، سکس و برهنگی را بعضی از اقدامات استکبار در ایران دانست و گفت: مردم با ملاحظه این اقدامات ناصواب تحمل نکردند و شروع به عکس العمل نمودند که از سال 42 علنی تر شده و در نهایت با رهبریت امام (ره) به وحدت و یکپارچگی رسیدند و بدین سان انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.

دکتر نقدی به ادامه فعالیتهای استکبار جهانی در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: ترورها، انفجارها، جنگ تحمیلی 8 ساله و آشوب ها بخشی از فعالیت استکبار در این سالها بوده که با رهبری امام گونه مقام معظم رهبری و با اتحاد و وحدت کلمه توطئه ها خنثی شده و این انقلاب سرپا مانده است.

وی در خاتمه تصریح کرد: علیرغم توطئه های بسیاری که  هم اکنون نیز ادامه دارد مثل قضیه داعش، یا ترور دانشمندان هسته ای ما، تهدیدهای اخیر آمریکا؛ باید مقاومت کنیم و قدر این انقلاب را بدانیم چراکه این انقلاب خطی است که از  هابیل شروع شده و با امام حسین(ع) تداوم یافته و به انقلاب اسلامی منجر گردیده است.

مراسم گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی به همت اداره کل روابط عمومی استان و بسیج کارمندی واحد تبریز در نهمین روز از  دهه فجر انقلاب اسلامی در سالن شهریار واحد تبریز برگزار شد.