امروز: سه شنبه 22 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تیم پهلوان تختی اول مسابقات طناب‌کشی شد

تاریخ خبر: چهارشنبه 27 بهمن 1395 - 08:58
مسابقات طناب کشی کارکنان و اساتید این دانشگاه با شرکت 3 تیم برگزار و تیم پهلوان تختی اول مسابقات طناب‌کشی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز در این دوره از مسابقات تیم پهلوان تختی اول و تیم های تراکتور و مرکز سما به ترتیب دوم و سوم شدند.

چراغی، رستمی، آراسته، بهاری، خدایی، عبدالله پور، آخوندی، آل طاها، رضایی و حبیب زاده اعضای این تیم و مربیگری و سرپرستی آن بر عهده علیپور بود.

کسب مقام قهرمانی تیم کارگزینی در مسابقات طناب‌کشی خواهران واحد تبریز

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، مسابقات طناب‌کشی کارکنان و استادان خواهر واحد تبریز نیز با شرکت 3 تیم برگزار شد که تیم کارگزینی اول و تیم‌های نسترن و پرستو به ترتیب دوم و سوم شدند.

ذوالفقاری، اصغری، مختاری، غیاثوند، همپایی، گشتی آذر، حیدرزاده، مسعودی اعضای تیم اول این مسابقات بوده و مربیگری و سرپرستی این تیم هم برعهده تیموری بود.