امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

یک استاد دانشگاه: راه نجات انسان، مؤمن بودن اوست

تاریخ خبر: یکشنبه 1 اسفند 1395 - 15:34
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: راه نجات انسان، مؤمن بودن است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دکترعلیرضا رادبین در جمع مدرسین درس قرآن دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به سوره یونس آیه 100 قرآن کریم که آمده است: «وَمَا کَانَ لِنَفْسٍ أَنْ تُؤْمِنَ إِلا بِإِذْنِ اللَّهِ وَیَجْعَلُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِینَ لا یَعْقِلُونَ» .گفت: ریشه بی ایمانی و پلیدی عدم تعقل صحیح است .و اگر عقل را از انسان قطع کنیم انسانیت فرو می ریزد  .

وی افزود: «معتبرترین باب و اولین باب حدیث باب العقل است و ظاهر بینی انسان را از انسانیت خارج می کند و ممیزه شیعه، داشتن انگیزه های عمیق است ».

دکتر علیرضا رادبین بیان کرد: «لازمه ورود به بهشت، ایمان است و رکن ایمان تعقل. و حقیقت وجودی تعقل، ژرف اندیشی و پیروی عقل و استدلال است.»

وی تصریح کرد: «ایمان انسان دو گونه است، ایمان حقیقی- ( دائمی و استمراری ) و ایمان زودگذر و ایمان حقیقی، اثرگذار و سازنده است و براساس معرفت نفس بوجود آمده است » .

سومین کارگاه تخصصی مدرسین درس آشنایی با قرآن کریم استان آذربایجان شرقی به همت معاونت امور فرهنگی واحد تبریز در روز یکم اسفند 1395 در سالن پروین اعتصامی واحد تبریز برگزار شد .