امروز: دوشنبه 22 مهر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی: تربیت نقش تعیین کننده در شکل گیری شخصیت انسان دارد

تاریخ خبر: دوشنبه 9 اسفند 1395 - 12:03
جعفر پاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی گفت: «تربیت نقش تعیین کننده‌ای در شکل گیری شخصیت انسان دارد.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر جعفر پاشایی که در مراسم جشن تکلیف دختران سمای این دانشگاه سخن می گفت با اشاره به روز 8 اسفند ماه که روز امور تربیتی نامگذاری شده است، گفت: « یقین بدانید کسانی که به یک جایگاهی رسیده اند روزی یک مربی خوبی داشته اندو با همت و تلاش و داشتن برنامه و یک مربی و معلم خوب می‌توان به چنین جایگاهی رسید.»

وی افزود: « همه ناممکن ها، با تلاش ممکن می شود و انسانی موفق است که ناممکن ها را از سر راه خود بردارد و ناممکن ها را به ممکن تبدیل کند.»

دکتر جعفر پاشایی بیان کرد: «انسانهای ناسپاس همیشه در حال شمردن نداشته هایشان و انسان های سپاسگزار و شاکر نعمت در حال شمردن داشته هایشان هستند.»

جشن تکلیف دختران سما 2 دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، روز یکشنبه 8 اسفند ماه سال 95 در سالن شهریار این دانشگاه برگزار شد.