امروز: دوشنبه 22 مهر 1398 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

با حضور دو تن از اعضای هیأت علمی واحد تبریز: جلسه هم‌اندیشی دانشمندان برتر کشور برگزار شد

تاریخ خبر: سه شنبه 10 اسفند 1395 - 09:56
جلسه هم‌اندیشی دانشمندان برتر کشور به همت پایگاه استنادی جهان اسلام ISC، مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری و بنیاد ملی نخبگان استان فارس در تاریخ‌های 30 بهمن الی 1 اسفند 95 در شهر شیراز برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی واحد تبریز در این جلسه دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دکتر ناصر مدیرشهلا و دکتر محمدعلی بهنژادی جزو مدعوین بوده و در جلسه حضور داشتند. این حضور افتخارآمیز را به جامعه علمی استان خصوصاً مدیریت و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تبریک می‌گوئیم.

دکتر ناصر مدیرشهلا  معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، استاد پایه 26 رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دارای مدرک دکتری تخصصی شیمی از دانشگاه هریوت-وات انگلستان می­باشند. این محقق دارای 64 مقاله ISI در موسسه تامسون رویترز بوده و index-h برابر با 222 را در این موسسه در کارنامه علمی خود داراست.

دکتر محمدعلی بهنژادی، استاد پایه 21 رشته شیمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، مدیر کل پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دارنده نشان نقره امام خمینی (ره) از جشنواره فرهیختگان و همچنین جایزه دانشمند جوان ایران در شاخه محیط زیست از موسسه اسکوپوس، در کارنامه علمی خود، 100 مقاله ISI دارایIF وعلمی پژوهشی وزارتین، 4 طرح خاتمه یافته، تألیف و ترجمه سه عنوان کتاب، و index-h برابر با 266 را در موسسه تامسون رویترز داراست.

براساس جدیدترین گزارش مربوط به وضعیت علمی دانشمندان دنیا در سال 2017 در موسسه ESI که زیرمجموعه موسسه تامسون رویترز (ISI) می­باشد، برای 4 سال متوالی، دکتر ناصر مدیرشهلا و دکتر محمدعلی بهنژادی، جزو یک درصد دانشمندان بین‌‌المللی معرفی شدند.