امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: درختان، الماس سبز طبیعت هستند

تاریخ خبر: یکشنبه 15 اسفند 1395 - 15:12
دکتر سید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در آیین درختکاری این دانشگاه گفت: درختان، الماس سبز رنگ طبیعت هستند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر انگجی با اشاره به سنت پسندیده کاشت درخت در جهان افزود: طبیعت نیازمند رسیدگی و مراقبت انسان هاست و انسانها نیز نیاز مبرم به طبیعت و مخصوصا درخت دارند.

وی تصریح کرد: از بین رفتن جنگل ها و مراتع طبیعی از مشکلات امروز بشر است و وسعتی جهانی پیدا کرده و همه باید در مقابل این فاجعه اقدامی بایسته انجام دهند.

دکتر انگجی نقش درخت را در زندگی انسان ها پر رنگ دانست و گفت: بر اساس تحقیقات هر درخت سالانه 22 کیلو گرم دی اکسید کربن جذب می کند که شایان توجه است.

وی در خاتمه به فواید درخت اشاره کرد و بیان داشت: درختان باعث خنکی هوا در مناطق شهری، و عامل مهمی در جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ منابع آب هستند و به شهر ها روح و زیبایی می بخشند.

شایان ذکر است در مراسم درخت کاری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز 16 اصله درخت نیز به  تعداد، نام و یاد شهدای گمنام، مدافع حرم و دانشجوی این دانشگاه غرس شد.