امروز: سه شنبه 26 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر خیر اندیش:طب، کلید سلامت جامعه

تاریخ خبر: سه شنبه 17 اسفند 1395 - 11:53
دکتر حسین خیر اندیش در جمع اساتید و کارمندان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: طب، کلید سلامت جامعه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی  تبریز، دکتر خیر اندیش که در همایش " طب سنتی " در جمع اساتید ، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه سخن می گفت افزود: «هر کشوری که مالک طب نشود و کلید سلامت خودش را در دست نداشته باشد استقلال نخواهد داشت.»

وی تأکید کرد: «طب، نیمی آسمانی و نیمی زمینی است. نیمه‌ی آسمانی، تبلور و تفکر انبیا و نیمه‌ی زمینی، تبلورو تجربیات حکما است.»

دکتر خیر اندیش بیان کرد: «طب سنتی، یک توانمندی بالقوه اساسی علمی دارد که اگر با اطلاعات دارای برد درمانی موجود در احادیث و سیره پیامبر ترکیب شود، یک مکتب کامل، دارای تئوری‌های اساسی ساختار تربیت و بازسازی و حفظ بهداشت تن و روان به دست می آید که هم روح را و هم جسم را درمان می کند.«

وی تصریح کرد: «طب سنتی نمی تواند به تنهایی از پس روح الهی بر آید، لذا باید سلامت روح الهی نیز با تغذیه معنوی و دینی حفظ و تقویت شود.»

پیش از سخنان خیر اندیش، دکتر سید حسین بنی هاشم نیز توضیحاتی که در خصوص قدمت طب سنتی ارائه داد و گفت: در زمانی که قاره آمریکا خالی از سکنه بود، در ایران بیمارستان و طب وجود داشت .

همایش طب سنتی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و معاونت برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، در سالن شهریار این دانشگاه روز دوشنبه 16 اسفند برگزار گردید.