امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رییس اداره ثبت اختراعات کشور: اختراع، تلفیق علم و عمل

تاریخ خبر: شنبه 21 اسفند 1395 - 08:20
دکتر مهرداد الیاسی در جمع اساتید و کارمندان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریزگفت: اختراع، تلفیق علم و عمل است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر الیاسی که در کارگاه " ثبت اختراعات  PCT (بین المللی) در جمع اساتید و کارمندان و دانشجویان این دانشگاه سخن می گفت افزود: علم و عمل دو جزء لاینفک هستند واگربا هم تلفیق نشوند بیهوده و بی فایده به مثال زنبور بی عسل است.

دکتر الیاسی بیان کرد: اختراع، نتیجه فکر است و به معنی راه حل و تکنیکی برای یک فن می باشد.

وی تصریح کرد: مالکیت فردی، یک حق است و مالکیت فکری، یک ابزار برای رسیدن به هدف است .

رییس اداره ثبت اختراعات ایران بیان داشت:  در کنار تمام مسائل جامعه باید حقوق نیز با آن حرکت کند و تا زمانی که  اختراع ما وارد بازار کار نشود و مورد استفاده قرار نگیرد هنوز عقیم است.

پیش ازسخنان الیاسی، دکتر حمید میرزایی  معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد تبریز با اشاره به رسالت ائمه اطهار و نقش امام صادق در گسترش علم تأکید کرد: همچنان که آنها علم خود را بدون کم و کاست به دیگران می آموختند، ما نیز نباید در آموزشهای خود کاستی کنیم .چون بازتاب این عمل به خود جامعه برمیگردد.

در ابتدای این کارگاه دکتر محمد شکری، مدیر توسعه و فناوری و ارتباط با صنعت این دانشگاه، ضمن خوش آمدگویی، در باره اهداف برگزاری این کارگاه تصریح کرد: هدف از برگزاری این جلسات، شناسایی و حمایت از دانشجویان مستعد و صاحب ایده و هدایت آنها به مراکز رشد و گسترش فعالیت های دانش بنیان و نهایتأ تجاری سازی است.

کار گاه دو روزه ثبت اختراعات PCT (بین المللی) به همت انجمن علمی ایده های نوین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی روزهای 17 و 18 اسفند در سالن شهریار این دانشگاه برگزار شد.