امروز: یکشنبه 31 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزارمی کند:

تاریخ خبر: دوشنبه 28 فروردین 1396 - 12:33
اولین همایش ملی زنان و پیشرفت جامع

دکتر ملیحه پور ستار رییس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: «اولین همایش ملی بانوان فرهیخته در 19 مهر ماه سالجاری در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می شود».

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز پورستار افزود: «نقش زنان درارتقای آموزش و فرهنگ - نقش زنان در توسعه ی گردشگری کشورهای اسلامی نقش زنان در حفظ سلامت جامعه  نقش زنان در مدیریت و اقتصاد جامعه و نقش زنان در سیاست، تحقق عدالت و آزادی از محورهای این همایش می باشد».

وی تصریح کرد: «مهلت ارسال مقالات 15 مرداد ماه سال جاری و زمان برگزاری همایش 19 مهر ماه 96 است».

رییس شورای زنان فرهیخته استان آذربایجان شرقی گفت: «استانداری آذربایجان شرقی، سازمان فرهنگی شهر داری تبریز، بسیج اساتید واحد تبریز، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اذربایجان شرقی، واحد های دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، مراغه، خامنه، میانه، و هادیشهر از حامیان این همایش می باشند».

پورستارتأکید کرد: «علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله می توانند به وب سایت:Ewc96.iaut.ac.ir    مراجعه و یا با ایمیل: ewc96@iaut.ac.ir   مکاتبه نمایند».