امروز: سه شنبه 29 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

استاد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به عضویت کمیته تخصصی مدیریت حسابداری درآمد

تاریخ خبر: یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 - 08:57
 "دکتر رسول برادران حسن زاده"، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به عضویت کمیته تخصصی مدیریت و حسابداری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، طی حکمی از سوی "دکتر فرهاد حسین زاده لطفی"، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رسول برادران حسن زاده، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد تبریز به مدت 2 سال به عضویت کمیته تخصصی مدیریت و حسابداری برای گروه علوم انسانی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

طبق گزارش، وی اولین فارغ التحصیل دکترای رشته حسابداری در شمالغرب کشور بوده و همچنین استاد مدعو پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران و واحد بین المللی کیش بوده و تالیف 60 عنوان مقاله در نشریات علمی و پژوهشی، تخصصی را در پرونده فعالیت های خود دارد.