امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می کند:اولین کنفرانس ملی هنر و معماری و شهرسازی

تاریخ خبر: یکشنبه 10 اردیبهشت 1396 - 15:48
رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از برگزاری اولین کنفرانس ملی هنر معماری و شهرسازی اسلامی در چهاردهم اردیبهشت ماه جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، "حسن ستاری ساربانقلی" با اشاره به اهداف برگزاری اولین کنفرانس ملی هنر معماری شهرسازی اظهار داشت: شناخت ابعاد ومختصات هنر معماری و شهرسازی اسلامی در تراز تمدن اسلامی، پژوهش‌های کاربردی در حیطه هنر و معماری و شهرسازی اسلامی، آینده پژوهی در حیطه هنر و معماری و شهرسازی اسلامی از جمله اهداف این کنفرانس می باشد.

وی افزود: پیروی از منویات مقام معظم رهبری در طرح ریزی و بازخوانی تمدن اسلامی در حیطه های هنر و معماری و شهرسازی، ایجاد شور و شوق و اشتیاق محیط های علمی و آکادمیک دانشگاهی و دانشجویی در دستیابی به مفاهیم هنر و معماری و شهرسازی اسلامی، آشنایی بیشتر دانشجویان و اساتید با هنر و معماری و شهرسازی اسلامی و بازخوانی آینده هنر و معماری و شهرسازی اسلامی براساس تجارب جهانی که از دیگر اهداف این کنفرانس می باشد، می توان نام برد.

وی به محور های این کنفرانس اشاره کرد و گفت: مقالات در چهار محور اصلی کنفرانس مشتمل بر معماری اسلامی، شهرسازی اسلامی، هنر اسلامی و مباحث میان رشته ای مرتبط با مباحث فوق ارائه خواهند شد.

ستاری ساربانقالی اظهار داشت: مطابق فراخوان وزارت علوم، فقط در کنفرانس هایی که توسط مراکز دانشگاهی برگزار می شوند، دارای اعتبار علمی هستند که در این راستا دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به عنوان اولین گروه معماری در میان دانشگاه های آزاد اسلامی کل کشور جزو معتبرترین و مهمترین دانشکده های هنر و معماری است.

اولین کنفرانس ملی هنر، معماری و شهرسازی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، چهاردهم اردیبهشت ماه سال جاری در سالن شهریار این دانشگاه برگزار خواهد شد.