امروز: شنبه 30 تیر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: حفظ حرمت دانشگاه و نظام اسلامی وظیفه ماست

تاریخ خبر: دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 - 14:24
دکتر سیدجواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در جمع رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی و مسئولین تشکل‌های اسلامی این استان گفت: وظیفه ما در دانشگاه حفظ حرمت آن و ارزش‌های نظام اسلامی و خون شهدا است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دکتر انگجی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با اشاره به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری و لزوم دعوت عموم مردم به شرکت در این رویداد تاریخی افزود: مردم ما در طول نزدیک به چهل سال همواره در وقایع مهم به وظایف دینی و ملی خوب عمل کرده‌اند و وظیفه ماست که به تکالیف خود در قبال آنان عمل کنیم.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: علیرغم استمرار توطئه‌ها و جوسازی‌های دشمنان نظام به ویژه در فضای مجازی، مردم ما آبدیده شده‌اند و فریب آنها را نمی‌خورند و انشاءا... با هدایت درست نخبگان در انتخابات شرکت می‌کنند.

وی خطاب به رؤسای واحدهای دانشگاهی گفت: ما باید از اینکه چه کسی رییس جمهور می شود، به تکالیف خود که همانا ایجاد بستر لازم برای فعالیت تشکل‌های اسلامی است در چارچوب قانون عمل کنیم و ملاک ما در این قضیه اجرای دقیق دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌های ارسالی از سازمان مرکزی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است که برای ما حجت هستند.

دکتر انگجی به لزوم فعال شدن هیأت های نظارت بر تشکل‌‌های اسلامی در ایام تبلیغات انتخاباتی تأکید کرد و گفت: جهت ایفای نقش مؤثر در این ایام، هیأت‌های نظارت بایستی با حوصله به درخواست‌های تشکل‌ها برای برگزاری برنامه‌هایشان رسیدگی و در مدت مقرر پاسخ دهند و در این راه تلاش نمایند از ورود افرادی که با حرف‌ها و اظهاراتشان موجب تضعیف نظام اسلامی می شوند جلوگیری کنند.

در ادامه دکتر امیر پروال دبیر هیأت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشجویان این دانشگاه در استان آذربایجان شرقی به وظایف هیأت های نظارت اشاره کرد و گفت:  هیأت نظارت بر اساس مصوبه 448 شورای عالی انقلاب فرهنگی به وظایف خود عمل خواهد کرد.

وی از تشکل های اسلامی خواست 7 روز قبل از زمان برگزاری برنامه های خود درخواست مربوطه را ارائه دهند و هیأت نظارت ملزم به پاسخ‌گویی می باشد و هیچ تشکلی حق ندارد قبل از تصویب برنامه خود به اطلاع رسانی آن اقدام کند.

در ادامه هریک از رؤسای دانشگاه‌ها و مسئولین تشکل‌های اسلامی به بیان نکته نظرات خود پرداختند.

اجلاس مشترک رؤسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان با مسئولین تشکل‌های اسلامی در سالن پروین اعتصامی واحد تبریز برگزار گردید.