امروز: چهارشنبه 2 خرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تبریز برگزار کرد:

تاریخ خبر: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 - 11:30
کارگاه آموزشی روش مقاله نویسی به زبان فارسی و انگلیسی

کارگاه آموزشی روش مقاله نویسی به زبانهای فارسی و انگلیسی، ISI و ISC به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد  تبریز، کارگاه آموزشی روش مقاله نویسی به زبانهای فارسی و انگلیسی، ISI و ISC   براساس برنامه های مصوب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه و شرکت اعضای فعال این باشگاه برگزار شد.

طبق گزارش، این کارگاه با تدریس دکتر شهرام حنیفیان عضو هیأت علمی و و رییس اداره علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مدت 12 ساعت برگزار شد و بعد از ارزیابی، به شرکت کنندگان در کارگاه گواهی پایان دوره اعطا گردید.

در ابتدا محمد منادی رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تبریز ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، اهداف برگزازی این کارگاه را برای شرکت کنندگان تشریح کرد  و گفت: «یکی از رسالت‌های اصلی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان حمایت از دانشجویان و توجه به رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته این عزیزان در دانشگاه می‌باشد و در همین راستا باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد در زمینه تقویت و ارتقاء علمی آنان این کارگاه را دایر کرد.»

کارگاه آموزشی روش مقاله نویسی به زبانهای فارسی و انگلیسی، ISI  و ISC  طی روزهای 11 و 12 اردیبهشت ماه در سالن پروین اعتصامی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.