امروز: جمعه 16 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

پیام دکتر انگجی به مناسبت روز جوان/ امروز با تکیه بر جوانان شاهد رشد و بالندگی ایران هستیم.

تاریخ خبر: دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 - 16:02
دکتر سیدجواد انگجی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی اکبر علیه ‌السلام و بزرگداشت "روز جوان" پیامی را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز در متن پیام دکتر انگجی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی آمده است:

پیامبر اکرم (ص) :
خداوند جوانی را که جوانی خویش را در راه اطاعت خدای تعالی بگذراند، دوست دارد.

حضرت علی اکبر(ع) به عنوان یک جوان آگاه ، با بصیرت و ولایت مدار ، الگویی شایسته برای جوانان ایران اسلامی است و جوانان به تاسی از نهضت عاشورا و حضرت علی اکبر (ع) در هشت سال دفاع مقدس آگاهانه در مقابل ظلم و استبداد ایستادگی کردند و به یمن برکت حضور همین جوانان بود که هیچ گزندی به ایران و انقلاب اسلامی نرسید و امروزه با تکیه بر همین جوانان شاهد رشد و بالندگی ایران هستیم .

امروز با شناختن نیازها و دادن امکانات مناسب به نسل جوان و مبارزه هدف دار با هجمه فرهنگی استکبار و تبیین شخصیت حضرت علی اکبر (ع) برای نسل جوان می توان به فرمایش مقام معظم رهبری لبیک گفت و این کشور را برای همیشه از تمامی آسیب ها ایمن ساخت .

اینجانب ضمن پاسداشت زحمات بی دریغ جوانان این مرز و بوم ، میلاد حضرت علی اکبر(ع) و هفته جوان را به تمامی جوانان کشور عزیزمان ایران ، تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت ، سربلندی و بهروزی و شادکامی جوانان و نوجوانان ایران اسلامی را در مسیر رشد و اعتلای روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال مسئلت دارم .

امید است جوانان و دانشجویان عزیز با عزمی ملی و راسخ ، روحیه‌ای سرشار از امید و تلاش و همت والایشان در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی قدم بردارند.