امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بازدید دکتر زرهانی از مراکز آموزشی فرهنگی سما واحد تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 - 08:11
دکتر سید احمد زرهانی رئیس سازمان سما در آخرین روز از هفته معلم با حضور در تبریز از مراکز آموزشی و فرهنگی سما دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما این دانشگاه به همراه دکتر سیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی علاوه بر بازدید از مراکز مختلف آموزشی سما، آموزشکده‌ها و مدارس، با مدیران و کارکنان شاغل در آن از آن نزدیک صحبت و در جریان امور و مسایل سما قرار گرفت.

وی با تأکید به اهمیت تعلیم و تربیت در امر آموزش گفت: مقوله مهارت آموزی، کیفی‌سازی و برندسازی مجموعه سما، جذب حداکثری دانشجو و دانش آموز، باید به صورت جدی دنبال شود.

زرهانی بر توجه ویژه به دروس عملی و مهارت‌آموزی دانشجویان تأکید کرد و گفت: ارتقای کیفیت آموزشی و مهارت آموزی دانشجویان آنها را برای ورود به عرصه بازار، کار و جامعه آماده و مهیا می‌کند و در این راستا توجه به منویات مقام معظم رهبری راهگشا خواهد بود.

رئیس سازمان سما، رسالت سما را در چهار حوزه برشمرد و تصریح کرد: اجرای برنامه‌های رسمی آموزش و پرورش رسالت اصلی است و توجه به حفظ و تقویت هویت ایرانی و اسلامی، تربیت اسلامی، آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و آموزش مشاغل و آموزش مهارت‌های اجتماعی و زندگی از رسالت‌های سما هستند.

وی از حمایت های سیدجواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از سما و تلاش‌های دکتر حسن‌زاده معاون سما این استان و همکاران شاغل در سما تشکر و قدردانی کرد.

در این بازدید دکتر شهریار حسن زاده معاون سما و دبیر شورای نظارت و هماهنگی استان آذربایجان شرقی با ارائه گزارش از روند کاری این مجموعه، خواستار توجه ویژه مسئولان برای حل مسایل و ارتقای کیفی و کمی مجموعه سما شد.