امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب سهمیه تیم ملی دانشجویان از سوی عضو تیم جودوی واحد تبریز

تاریخ خبر: دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 - 13:28
آرش آقایی عضو تیم جودوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز (دانشجوی مرکز باسمنج) در رقابت های انتخابی جودوی دانشجویان کشور موفق به کسب سهمیه تیم ملی دانشجویان شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، نخستین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی جودو دانشجویان به منظور شرکت در بیست و نهمین یونیورسیاد دانشجویان جهان با همکاری دانشگاه پیام نور و فدراسیون جودو 22 اردیبهشت سال جاری با حضور مدعیان اوزان مختلف از همه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سالن شهید کبکانیان تهران برگزار شد و آرش آقایی نماینده دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی توانست به ترتیب با غلبه بر نمایندگان استان‌های مازندران، مشهد، تهران و لرستان، سهمیه تیم ملی دانشجویان را به خود اختصاص دهد.

بیست و نهمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان ۲۸ مرداد لغایت ۸ شهریور سال جاری در شهر چین تایپه کشور تایوان برگزار می‌شود.