امروز: سه شنبه 13 خرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

توسط معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت: تقدیر از مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

تاریخ خبر: دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 - 14:00
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از ناصر فاضل هروی مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران طی نامه‌ای از خدمات ناصر فاضل هروی در پیگیری امور ایثارگران، تکریم و بزرگداشت مقام آن اسوه‌های همیشه ماندگار تشکر و تقدیر کرد.
در نامه معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمده است: یاد و خاطره حماسه آفرینی، از خود گذشتگی و ایثار شهدا و ایثارگران معزز همیشه در اذهان ملت غیور و شهیدپرور ایران اسلامی باقی و جاری خواهد ماند و به یقین تمامی مسوولان و آحاد جامعه، عزت، امنیت و آرامش امروز خود را مدیون جهاد و رشادت های این عزیزان هستند. از اینرو هر تلاش و حرکتی در راستای زنده نگه داشتن نام و یاد آن اسوه های همیشه ماندگار و خدمت رسانی به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران معظم را در خور تقدیر می دانم.
اینجانب همزمان با 22 اسفند "روز بزرگداشت شهدا" از خدمات شایسته جنابعالی در پیگیری امور ایثارگران و تکریم و بزرگداشت مقام آن اسوه های همیشه ماندگار در وزارت/سازمان ذیربط تشکر و تقدیر می کنم. امید که فخر این
خدمات ارزشمند، بشارتی برای اجر اخروی و سربلندی دنیوی تان گردد و به لطف الهی و دعای خیر خانواده معظم شهدا و ایثارگران همواره در خدمتگزاری به نظام جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید. (انشاءا...)