امروز: جمعه 23 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انگجی: بدون پشتوانه مردمی دانشگاه آزاد اسلامی رشد نمی‌کرد

تاریخ خبر: چهارشنبه 3 خرداد 1396 - 12:30
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی بدون پشتوانه مردمی رشد نمی‌کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر سیدجواد انگجی در برنامه زنده سحرلر صدا و سیمای آذربایجان شرقی با توجه به راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مبنای راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی، دو سال پس از انقلاب فرهنگی ایران در روز 31 اردیبهشت سال 1361 بود که آیت الله‌ هاشمی رفسنجانی (رض) در خطبه نماز جمعه تهران برای اولین بار از طرحی به نام دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت.

انگجی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز جزو اولین های دانشگاه آزاد اسلامی است، تصریح کرد: در زمانی که هیچ گونه بودجه دولتی و هیچ فضا و جایگاهی برای بخش خصوصی نبود، راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح را کردند و این مایه مباهات ماست که راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهر اولین ها در سال 61 رخ داد و در سال 62 در سه رشته فیزیک، شیمی و ریاضی با 150 نفر دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز شروع به کار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: لازمه دایر کردن دانشگاه، مکانی مناسب، نیروی انسانی اعم از استاد، کارمند و دانشجو، آزمایشگاه و مهم تر از همه بودجه ای بود که از این تعداد نیاز، فقط دارای دو حکمی که به بنده و آقای دکتر زارع ارسال شد بودیم. این درحالی است که اگر چنانچه تصمیم و اراده برای انجام کاری باشد و در واقع پشتوانه مردمی داشته باشیم‌ می توان کار را پیش برد و منابع مالی بعدا تامین می شود. اراده و نیروی انسانی قوی و قدرتمند و مصمّم حرف اول را در پیشرفت و توسعه می زند.

انگجی با تشکر از کمک های اعضای ‌خیریه تبریز در بدو راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این خیرین عزیز باعث حفظ آبروی تبریز شده و قدرت قلبی برای ما هستند.

وی به مشکلات اولیه در راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: در حالت خوشبینانه همکاران دانشگاهی تصور نمی کردند که می توان با دست خالی اهداف علمی و پژوهشی را پیاده کرد و حالت بدبینانه این ماجرا این بود که دانشگاه های دولتی ما را رقیبان اصلی خود می پنداشتند.

انگجی خاطرنشان کرد: ما خرسندیم که نیمی از بار آموزشی کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است و نیمی از فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی و غیردولتی را دانشگاه های آزاد اسلامی تشکیل می دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در مقایسه با استانداردهای بین المللی توانسته بار علمی را به دانشجویان تزریق کند، گفت: کیفیت دانشگاه ها را بعضی سیستم های بین المللی ارزیابی می کند و سالانه رتبه‌بندی ها را اعلامم می کنند تا مشخص شود کدام دانشگاه در کدام مقطع علمی در کشور قرار دارد. در مورد واحد تبریز هم همین بس که سال گذشته 400 تن از  دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ما توانستند در دوره‌های تخصصی پزشکی وزارت بهداشت قبول شوند.

انگجی با برشمردن شاخص های ارزیابی دانشگاه ها گفت: تعداد مقالات ارجاع شده، محتوا و میزان استفاده کننده از مقالات، کاربرد مقالات در تولیدات داخلی و صنعت کشاورزی و آمار اعضای هیات علمی را می توان از جمله شاخص های ارزیابی در رتبه بندی یک دانشگاه هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به مناسبت 31 اردیبهشت سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی در شبکه سهند آذربایجان شرقی، برنامه زنده سحرلر حضور و شرکت کرد.

وی با تبریک حماسه ۲۹ اردیبهشت گفت: مردم ایران در روز ۲۹ اردیبهشت حماسه‌ای عظیم را رقم زدند و مملکت را از منظر ملی و بین‌المللی بیمه کردند.

انگجی اظهار کرد: بدون پشتوانه مردمی توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی محقق نخواهد شد و در این راستا مردم ایران بسیار هوشمندانه عمل کرده و با حضور خود در پای صندوق های رای نشان دادند که به آینده کشور خود علاقه مند بوده و به فکر توسعه کشور هستند.

این مقام مسئول با بیان ارزیابی خود از نتایج دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هر 6 کاندیدای ریاست جمهوری که در جایگاه خودشان مسئول پستی شایسته هستند، تمام تلاش خود را در زمینه رقابت های ریاست جمهوری انجام دادند و مطمئناً هر کدام از این افراد به دنبال افکار و برنامه های جدیدی برای آینده کشور بودند.

وی تاکید کرد: نقش صدا و سیما در مناظره های انتخاباتی بسیار حائز اهمیت بود و امیدوارم رئیس جمهور ایران بتواند هر چه بهتر به ایفای وظیفه خود بپردازد.