امروز: جمعه 25 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

غبارروبی مزار شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 3 خرداد 1396 - 14:33
به مناسبت فرا رسیدن سالروز حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام در آزاد سازی خرمشهر مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.
به گزارش اداره کل  روابط عمومی واحد تبریز حجت الاسلام اسمعلی پور مدیر کل فرهنگی و اجتماعی واحد تبریز در این مراسم گفت: حماسه آزاد سازی خرمشهر مرهون غیرت و جانفشانی‌های رزمندگان، جانبازان و بالاخص شهداست.
وی تصریح کرد: شهدا با پشت سر گذاشتن تمام دارایی های خود به سوی معبود شتافتند و امروز زندگی، حیات و امنیت جامعه که ملموس می‌باشد بخاطر رشادت‌ها و شهادت مظلومانه شهداست.
وی تأکید کرد: قدردان رشادت‌ها و جوانمردی‌های شهدا هستیم و از خداوند می‌خواهیم ما را ادامه دهنده راه شهدا قرار دهد.

در این مراسم رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از مدیران، مسئولین، استادان، کارمندان و دانشجویان شرکت داشتند.