امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

اعلام تقویم آموزشی ترم تابستان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 17 خرداد 1396 - 09:09
از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تقویم آموزشی ترم تابستان سال تحصیلی 96-95 این دانشگاه‌ اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دکتر حمید میرزایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه گفت: آغاز انتخاب واحدترم تابستانی96-95 از روز یکشنبه 18 تیرماه شروع و تا چهارشنبه 21 تیرماه سال جاری ادامه دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاداسلامی تبریز افزود: شروع کلاسهاشنبه 24 تیرماه و زمان قبول مهمان از سایر واحدهای دانشگاهی 18 الی 21 تیرماه است.

میرزایی تصریح کرد: تاریخ شروع ارائه کارت ورود به جلسه امتحانی از روز شنبه 28 مرداد از طریق سایت:www.iaut.ac.ir می باشد، پایان ترم پنجشنبه 2 شهریور و زمان برگزاری امتحانات 4 لغایت 122 شهریور ماه سال جاری است.