امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

برگزاری کارگاه مدیریت رفتار سازمانی و مدیریت بهره وری

تاریخ خبر: سه شنبه 30 خرداد 1396 - 08:21
کارگاه مدیریت رفتار سازمانی و مدیریت بهره‌وری ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی تبریز دکتر مجید باقرزاده عضو هیات علمی این دانشگاه و مدرس کارگاه مدیریت رفتار سازمانی گفت: امروز مطمئن هستیم که موفقیت سازمان مستقیما به استفاده مؤثر نیروی انسانی بستگی دارد و مدیر موفق مدیری است که بتواند به خوبی از افراد خود بهره برده و توان آنها را بکار گیرد. وی تصریح کرد: رفتار سازمانی یک رشته مطالعاتی است که تأثیر افراد، گروه ها و ساختار سازمانی را بر رفتار کارکنان مورد مطالعه قرار داده و هدفش بالا بردن مهارت های مدیران برای شناخت علل، پیش بینی و تغییر رفتار افراد در سازمان است.

دکتر صادق ملکی اوارسین مدرس کارگاه مدیریت بهره وری نیز اشاره نمود: ضعف مدیریت از موانع بهره وری است.

عضو هیأت علمی واحد تبریز افزود: ضعف در مدیریت یکی از عوامل اصلی پایین بودن بهره وری در دانشگاه است. عدم آشنایی مدیران با تکنیک ها و فنون برنامه ریزی، سازماندهی، مدیریت منابع انسانی، پاداش و تنبیه، روش های انگیزشی، کنترل، انتخاب نامناسب مدیران در سطوح مختلف، جابجایی مکرر انها و عدم برنامه ریزی دوره های آموزشی، موجب ضعف در مدیریت و نهایتا کاهش بهره وری را بدنبال دارد.

کارگاه مدیریت رفتار سازمانی و مدیریت بهره وری خردادماه 96 سالجاری  به همت شورای زنان فرهیخته دانشگاه ازاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در سالن پروین اعتصامی این دانشگاه برگزار شد.