امروز: جمعه 26 مرداد 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رقابت بیش از 11 هزار داوطلب در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی

تاریخ خبر: سه شنبه 30 خرداد 1396 - 09:07
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی از رقابت بیش از 11 هزار داوطلب در مصاحبه دکتری تخصصی سال جاری در 66 رشته تحصیلی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز دکتر سیدجواد انگجی با توجه به واگذاری فرآیند مصاحبه داوطلبان ورود به مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی به مراکز استان‌ها، گفت: با حسن اعتماد مجموعه مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی برای اولین بار مصاحبه داوطلبان دکتری در استان برگزار که این امر موجب اعتباربخشی به استان‌ها می‌شود. باید قدر این فرصت را بدانیم و به نحو احسن به وظایف محوله عمل کنیم.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی شرقی افزود: تعداد 11624 نفر داوطلب دکتری در استان آذربایجان شرقی در مصاحبه حضوری شرکت خواهند کرد و در 66 عنوان رشته به رقابت خواهند پرداخت.

انگجی از تاریخ 3 لغایت 6 مرداد سال جاری به عنوان زمان برگزاری مصاحبه این استان خبر داد و تصریح کرد: 315 نفر از اعضای هیأت علمی این استان بر اساس تخصص و گرایش و تجربه شناسایی شده اند و بصورت تیم بندی در فرآیند مصاحبه به مدت 4 روز شرکت خواهند کرد که امیدواریم به نحو احسن به وظیفه خطیرشان عمل کنند و به دور از هرگونه اعمال سلیقه به قضاوت بپردازند.

انگجی با بیان اینکه 50 درصد ارزش نمره به مصاحبه اختصاص دارد، ادامه داد: 20 نمره طبق سوابق علمی و پژوهشی و 30 نمره بر اساس میزان پاسخ گویی و توانایی افراد در ارائه مطالب و تسلط به زبان خارجی منظور خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی به تشکیل ستاد اجرای فرآیند مصاحبه و انجام برنامه ریزی های لازم اشاره و بیان کرد: محل مصاحبه داوطلبان دانشکده علوم انسانی و مدیریت و اقتصاد واحد تبریز تعیین شده و عوامل اجرایی تمهیدات لازم برای برگزاری منظم جلسات، نظیر صدور احکام، تعیین محل استقرار داوطلبان و احیاناً همراهانشان و ... را پیش بینی کرده اند.

رئیس واحد تبریز از داوطلبان خواست اطلاعیه های این استان را که از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به نشانی: http://www.iaut.ac.ir و سایت اداره کل روابط عمومی این دانشگاه:http://pr.iaut.ac.ir منتشرخواهد شد پیگیری و مورد توجه قرار دهند.