امروز: سه شنبه 21 آذر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

کسب دیپلم افتخار مسابقات بین‌‌المللی ریاضیات کانگورو از سوی دانش‌­آموزان سما تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 31 خرداد 1396 - 11:31
دانش‌­آموزان دبستان پسرانه سما واحد تبریزدیپلم افتخار مسابقات بین‌­المللی ریاضیات کانگورو سال 96 ایران را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، نهمین دوره مسابقات بین‌‌المللی ریاضیات با عنوان کانگورو ویژه پایه‌های پنجم و ششم ابتدایی به‌طور هم­زمان 31 فروردین 96 در مدارس 70 کشور و با شرکت 7 میلیون دانش‌آموز برگزار شد.

از میان 72 نفر از دانش‌آموزان پایه‌های تحصیلی از دبستان پسرانه سما واحد تبریز 19 نفر به نام‌های کبریا سبوحی، امیرعلی پیروز، مبین علیپور ساجدی، آتیلا سعادت، مهدی سیار، مهراد خلیلی، امیرحسین حسن‌پور، مهدی جوادی، محمدرضا حسینی، کسری سینایی، آریا شیرزاد، هومن صیرفی، تایماز علی پور، مهدی اسلام‌طلب، سامان سلیمانی، امیر محمدپور، سیاوش خانقاهی، شایان خاکساری و محمد امین فرامرزی در آزمون مذکور شایسته احراز دیپلم افتخار ریاضیات کانگورو شدند که بیانگر رشد و پیشرفت علمی آنهاست.

از جمله اهداف برگزاری چنین دوره‌هایی استعدادیابی دانش‌آموزان در حیطه‌های متفاوت، ایجاد انگیزه ورقابت بین دانش‌آموزان، ایجادفضایی شاد با هدف علاقه‌مند کردن دانش‌آموزان به ریاضیات، تقویت اعتماد به نفس دانش‌آموزان در یادگیری ریاضیات و افزایش مهارت حل مساله، کمک به درک کاربرد ریاضیات در زندگی روزمره است.

در دوره قبلی این مسابقات از 55 نفر دانش‌آموز شرکت کننده در المپیاد مذکور 16 نفر موفق به کسب دیپلم افتخار شده بودند.