امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نشست علمی تخصصی تحقیق در عملیات برای اولین بار برگزار می‌شود

تاریخ خبر: دوشنبه 26 تیر 1396 - 09:22
نشست علمی-تخصصی تحقیق در عملیات برای نخستین بار در تبریز با حضور استادان و پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه های مختلف کشور و مدیران صنایع استان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، این رویداد با حضور استادان دانشگاه هایی همچون صنعتی شریف، علوم و فنون مازندران، صنعتی نوشیروانی بابل، سمنان، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند تبریز و مدیر عامل شرکت تراکتورسازی، مدیر عامل منطقه آزاد ارس، نمایندگان انجمن تحقیق در عملیات و استادان گروه ریاضی، گروه مدیریت و ... به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می شود.

برگزاری سخنرانی ها و کارگاه های علمی تخصصی توسط استادان و مدیران شناخته شده کشوری از مهمترین برنامه های این نشست است.

نشست علمی-تخصصی تحقیق در عملیات فردا سه شنبه ۲۷ تیر در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار خواهد شد.