امروز: سه شنبه 21 آذر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: حضور دکتر رهبر تحول آفرین خواهد بود

تاریخ خبر: سه شنبه 27 تیر 1396 - 15:38
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: حضور دکتر رهبر، حرکت آفرین و تحول زا خواهد بود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، دکتر سیدجواد انگجی انتخاب دکتر رهبر از سوی ریاست هیأت مؤسس و اعضای هیأت امنا مرکزی دانشگاه با توجه به سوابق علمی و اجرایی ممتاز ایشان را نوید بخش وقوع تحولات اساسی در عرصه‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی دانست.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نهادی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس شد و توانست در کوتاه مدت نیمی از بار آموزشی کشور را به دوش کشد و این نبود مگر با عنایت خداوندی و تلاش و کوشش جمیع دانشگاهیان و در رأس آنها مدیران دلسوز و کاردان.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت : در برهه کنونی نیز فردی برای سکانداری آن انتخاب شد که از جنس دانشگاه است و وجود ایشان امید به آینده دانشگاهیان را افزایش داده است.

وی بیان داشت: ارتقای علمی و فرهنگی یکی از مطالبات مقام معظم رهبری بوده و انشاء‌ا...  با هم‌افزایی دانشگاهیان و تدابیر و برنامه‌های ارزشمند مدیریت جدید شاهد ارتقای علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مطرح شدن آن به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر جهان خواهیم بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی تأکید کرد: در کل، مسیر حرکت دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس چشم انداز 1404 ، سند علمی کشور و مطالبات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) استوار است و مطمئناً رویکرد دکتر ولایتی و دکتر رهبر منجر به تحقق اهداف معین شده و پیشرفت روز افزون این مجموعه عظیم خواهد شد.