امروز: شنبه 24 آذر 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رئیس واحد تبریز: انضباط مالی و مدیریت هزینه‌ها سرلوحه کار قرار گیرد

تاریخ خبر: دوشنبه 2 مرداد 1396 - 14:17
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در جمع مدیران گروه‌های آموزشی این دانشگاه گفت: انضباط مالی،  مدیریت و صرفه جویی در هزینه‌ها و برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی آنها را سرلوحه کار خود قرار دهید.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر سیدجواد انگجی اظهار کرد: در شرایط و وضعیت فعلی که با تقلیل دانشجو
و افت مالی مواجهیم باید دست به دست هم دهیم و دانشگاه را از آسیب‌ها حفظ کنیم.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بر رعایت دقیق بخشنامه‌های ارسالی از سازمان مرکزی تأکید کرد و گفت: تدوین به موقع برنامه‌های ترمی، ممنوعیت تدریس دانشجویان دکتری فاقد مجوز، ممنوعیت جذب اساتید حق التدریس، حضور مرتب فیزیکی در دفتر گروه بویژه در زمان امتحانات، انتخاب واحد و حذف و اضافه با نصب برنامه هفتگی حضور در گروه از اقدامات اولیه‌ای است که باید رعایت شوند.

انگجی تصریح کرد: در شرایطی که ظرفیت تدریس برخی از استادان تکمیل نمی‌شود، استفاده از استاد مدعو معنی نداشته و ممنوع است و باید دروس به عضو هیأت علمی رسمی داده شود. در این صورت است که هم ظرفیت‌ها خالی نمی‌مانند و هم به نوعی صرفه جویی در هزینه‌ها اعمال می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بیان کرد: عدالت آموزشی یکی از راهبردهای اصلی و مباحث کلیدی آموزش عالی است و باید در همه زمینه ها رعایت شود.

وی افزود: یکی از ثمرات عدالت آموزشی شکوفا شدن استعدادهاست و یکی از تکالیف ما ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس در دانشگاه و دانشجو است.