امروز: شنبه 27 آبان 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز خبرداد: به دنبال حمایت از هنرمندان و افزایش درآمد غیر شهریه ای دانشگاه هستیم.

تاریخ خبر: سه شنبه 31 مرداد 1396 - 14:44
دکتر زینالی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت : با تدوین شیوه نامه جامع هنری می توانیم حامی هنرمندان باشیم و درآمد غیر شهریه ای دانشگاه را افزایش دهیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  آزاد اسلامی تبریز معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان در نشست صمیمی با روابط عمومی اظهارداشت: شیوه نامه جامع هنری توسط دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تدوین شده است. این شیوه نامه موفق به اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر هنرهای تجسمی کشور در جهت برگزاری جشنواره هنر و آثار هنری شده است .

وی افزود: یکی از موارد شیوه نامه جامع  هنری، برگزاری جشنواره فروش هنری در شهرهای مختلف است .

زینالی تاکید کرد: علاقه مندان می توانند در جشنواره  فروش آثار هنری امسال که شامل 80 اثر از آثار هنرمندان مطرح کشور است شرکت نمایند.

وی در پایان خاطر نشان کرد : این جشنواره در فرهنگسرای 29 بهمن تبریز از تاریخ 11 الی 14 شهریور برگزار خواهد شد.