امروز: شنبه 27 آبان 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی : هفته دولت نماد وحدت ملت و دولت است.

تاریخ خبر: یکشنبه 5 شهریور 1396 - 12:32
دکتر انگجی ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در گرامیداشت هفته دولت و روز کارمندگفت: هفته دولت نماد وحدت ملت و دولت است .

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکترانگجی ، هفته دولت را یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب دانست و اشاره کرد: شهیدان رجایی و باهنر احیا کننده روزهای پرشور خدمتگزاری هستند.

وی افزود : این دو شهید نماد ماندگاری از وحدت ملت و دولت در مسیر پیشرفت و سرافرازی در تاریخ پرافتخار انقلاب شکوهمند ایران اسلامی می باشد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در ادامه به روز کارمند و زحمات  بی شائبه پرسنل خدوم دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و خاطر نشان ساخت : کارمندان پیشتازان عرصه خدمت در ادارات و واحد های دانشگاهی هستند . باید قدردان زحمات این قشر باشیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد و گفت : امیدوارم با کمک و همکاری همه کارکنان در بهبود کیفیت و ارتقا دانشگاه آزاد اسلامی، این مجموعه عظیم آموزشی و پژوهشی ،گام های موثری برداریم.

شایان ذکر است بمناسبت روز کارمند رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به همراه اعضای هیات رییسه واحد تبریزدر غذاخوری این دانشگاه و جمع کارکنان حاضر و از زحمات آنان تشکر کرد.