امروز: یکشنبه 2 مهر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی خبر داد: بدنبال ایده های جدید در کار فرهنگی هستیم./ حمایت از پژوهش های نماز

تاریخ خبر: یکشنبه 5 شهریور 1396 - 14:08
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در جلسه شورای فرهنگی این دانشگاه گفت: در کار فرهنگی نباید دچار روزمرگی و بی برنامه گی و عدم انسجام کاری شد بلکه باید با برنامه ریزی صحیح و اصولی بدنبال ایده های جدید در این عرصه باشیم.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر سید جواد انگجی با استقبال از بحث ایجاد واختصاص خوابگاه برای دانشجویان متاهل که توسط دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شده بود ، افزود : خوابگاه های دانشجویان متاهل بحث بسیار بجا ، با اجر و ثواب اخروی است و موجب درآمد زایی نیز خواهد شد.

وی تصریح کرد : مسئولان فرهنگی باید تکانی به خود بدهند و با روحیه جهادی وارد عمل و کار فرهنگی موثر شود و در اجرای برنامه های فرهنگی استفاده از استعدادها و ظرفیت های دانشجویان و اساتید فراموش نکنند. انگجی با اشاره به لزوم آشنایی دانشجویان و جوانان با مباحث دینی و قرآنی گفت: در راستای تشویق دانشجویان مخصوصا در مقطع تحصیلات تکمیلی از پژوهش های مرتبط با نماز ، دین و قرآن حمایت می کنیم .

در جلسه شورای فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز که امروز 5 شهریور ماه سال جاری برگزار گردید موضوعاتی نظیر برنامه های  عید غدیر ، هفته دفاع مقدس ، مراسم ایام محرم ، فعالیت های ستاد اقامه نماز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات مقتضی پیرامون آنها اتخاذ گردید.