امروز: شنبه 27 آبان 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می کند:برپایی نمایشگاه آثار هنری هنرمندان شهر تبریز

تاریخ خبر: دوشنبه 6 شهریور 1396 - 15:59
به همت معاونت برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز  نمایشگاه آثار هنرمندان صاحب نام تبریزی به مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیرخم برگزار می شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز دکتر مهدی زینالی معاون برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان واحد تبریز  گفت: نمایشگاه آثار هنری هنرمندان شهر تبریز روز شنبه 11 شهریور در مجتمع فرهنگی هنری 29 بهمن تبریز با حضور مسئولین استانی افتتاح می شود.

وی افزود: در این نمایشگاه بیش از 100 اثر از آثار هنرمندان صاحب نام تبریزی با موضوع آزاد در قالب نقاشی، خوشنویسی، نقاشی- خط و گرافیک به مدت 4 روز در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

زینالی ادامه داد: نمایشگاه مزبور با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، موسسه بین المللی الف و مرکز کتابت قرآن کریم  از 11 تا 14 شهریورماه سال جاری از ساعت 16 الی 21 جهت بازدید علاقمندان دایر خواهد بود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان واحد تبریز خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اخیرا با تدوین شیوه نامه جامع هنری موفق به اخذ مجوز فعالیت، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر هنرهای تجسمی کشور شد.

وی گفت: تثبیت جایگاه هنر در اشاعه فرهنگ قرآنی، ارتقا جایگاه هنر ایرانی-اسلامی،تقویت نقش هنر در رابطه با فرهنگ عمومی جامعه ، توسعه گردشگری در آستانة تبریز2018و حمایت گسترده از هنرمندان کشور از اهم فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این رابطه خواهد بود.