امروز: شنبه 27 آبان 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

توسط کارمند واحد تبریز: کتاب «الفبای عقیم» به چاپ رسید

تاریخ خبر: چهارشنبه 8 شهریور 1396 - 12:50
کتاب حبیب زینی زاده کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با عنوان« الفبای عقیم» به چاپ رسید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، کتاب « الفبای عقیم» شامل 9 داستان کوتاه فارسی با عناوین: بوی جوراب، روزهای کاهگلی، پنیر را با هم بخوریم، ساز دل خونی، غلاف ستاره دار، الفبای عقیم، مسیر خاک آلود، من فقط زنگ مدرسه رو انداختم و دلتنگی توسط حبیب زینی زاده تألیف شده است.

الفبای عقیم از سوی انتشارات ریتم به تیراژ 1100 نسخه در تابستان سالجاری منتشر شده و توسط کتابفروشی شایسته تبریز توزیع می شود.

زینی زاده دارای مدرک دکترای توریسم شهری از دانشگاه UM مالزی بوده و کارمند امور بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز می باشد.