امروز: یکشنبه 2 مهر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر انگجی: دانشگاه آزاد اسلامی به ابر دانشگاه تبدیل شده است

تاریخ خبر: دوشنبه 13 شهریور 1396 - 15:10
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی گفت: عنایت الهی و همت دانشگاهیان و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی آن را به ابر دانشگاه تبدیل کرده است.

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز  از تبریز سید جواد انگجی در چهارمین سمینار و کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم ایمنی و آتش نشانی واحد های دانشگاهی استان های آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل با اشاره به وسعت دانشگاه آزاد اسلامی در پهنای کشور ایران افزود: جمعیت میلیونی دانشجویان این دانشگاه همه را به تعجب وا داشته است و اثبات کرده که می توان از هیچ به کجا رسید.

وی تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی با یک سیستم بسیار گسترده سرو کار داریم و بایستی متناسب با آن برنامه ها و اقدامات خود را تنظیم کنیم .

دکتر انگجی حفاظت از دانشجویان را از وظایف اصلی مسئولین دانست و گفت: حفاظت از بچه های مردم و امانت داری از آنها یکی از وظایف اصلی مسئولان حراست و حفاظت و ایمنی دانشگاه آزاد اسلامی است .

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی از پیگیریهای مستمر مدیر کل حفاظت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی در اصلاح وضعیت حفاظتی و ایمنی واحد های دانشگاهی تشکر کرد و بیان داشت : اقدامات و اصلاحات انجام شده در باب ایمنی در سطح استان قابل قبول می باشد.

وی در خاتمه از مسئولین ایمنی واحد های دانشگاهی خواست موارد خطرآفرین را کشف و خنثی سازند و در این راه از تجارب و اطلاعات سازمان های آتش نشانی بهره مند شوند.

مدیر کل حفاظت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این سمینار گفت :برگزاری 10 سمینار و کارگاه آموزش ایمنی و آتش نشانی را در دستور کار خود داریم و امروز چهارمین سمینار را در واحد تبریز برگزار می کنیم .

حسن خوید تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای حفظ و صیانت از سرمایه های مادی و معنوی خود برنامه های هدفمند و گسترده ای دارد.

خویدادامه داد: دانشگاه محلی است که نیروی انسانی نخبه در آن حضور دارد براین اساس باید سطح ایمنی را ارتقاء و درصد آسیب های احتمالی را کاهش داد.

وی با اشاره به تاکید دکتر فرهاد رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی بر جدی گرفتن امر ایمنی در دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: باید در حوزه ایمنی سرآمد باشیم و یکی از الزامات این امر بروز رسانی تجهیزات و خروج از حالت سنتی است.

مدیر کل حفاظت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامیهمچنین با اشاره به دستور رییس مرکز حراست مبنی بر اینکه وظیفه اصلی مسئولین نهاد ایمنی و حفاظت پیشگیری از حوادث احتمالی است، گفت: آموزش و آگاه نمودن، همکاری، کنترل و نظارت بر محیط، رعایت موارد ایمنیو تعامل با ادارات آتش نشانی از راه های پیشگیری می باشند.

خوید افزود: با توجه به حضور جمعیت انبوه فراگیران در آزمونهای ورودی و پایانی و اهمیت ارائه خدمات تخلیه اضطراری در شرایط خاص، دستور ریاست مرکز حراست مبنی بر تدوین برنامه و روش اجرایی مدیریت کنترل ازدحام جمعیتی در اولویت کار اداره ایمنی آتش  نشانی قرار داده شده است.

علیرضا داداشی معاون آموزشی سازمان آتش نشانی آذربایجان شرقی در این سمینار گفت: در نجات افراد حادثه دیده ، حفظ جان آنان را بر جان خود ترجیح می دهیم و شما نیز باید با سازمان های آتش نشانی در تعامل باشید و با انتقال و کسب تجربه بتوانید از عهده وظایف خود برآیید.

چهارمین سمینار و کارگاه آشنایی با مفاهیم ایمنی و آتش نشانی دانشگاه های آزاد اسلامی استان های آذربایجانشرقی، غربی و اردبیل به همت اداره کل حراست و حفاظت دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان-شرقی به مدت 3 روز در سالن پروین اعتصامی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می شود.