امروز: شنبه 27 آبان 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

استاد حوزه و دانشگاه : در تربیت باید به دانشجو بینش داد

تاریخ خبر: چهارشنبه 15 شهریور 1396 - 15:11
حجت الاسلام و المسلمین اصغر نقدی ، استاد حوزه و دانشگاه در مراسم جشن عید غدیر با اشاره به خطبه 7 نهج البلاغه گفت: در تربیت باید به دانشجو در حوزه های معرفت شناسی ، انسان شناسی و هستی شناسی بینش داد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ، حجت الاسلام و المسلمین نقدی در ابتدای این مراسم ضمن تبریک عید سعید قربان و عید غدیر خم به مفهوم این اعیاد اشاره و بیان داشت: قربان مقدمه غدیر است؛ انسان تا از خود نگذرد و پا بر روی منیّت نگذارد به قرب و قربان نمی رسد. حضرت ابراهیم در سن پیری از محبوب و معشوقه اش که همان اولادش هست، گذشت.

این استاد دانشگاه در ادامه به مفهوم ولایت اشاره کرد و گفت : معنای لغوی ولا و ولایت نزدیکی دو شیء  به هم است چنانچه وقتی در کنار هم قرار بگیرند از بین این دو ،چیزی عبور نکند و حکم اتحاد و وحدت حاصل شود. وی افزود : عید غدیر عید ولایت است و بعد از تحقق قربان حاصل می شود . علی از مقربان بود و در غدیر ولایتش توسط ذات اقدس نبی مکرم اسلام به دستور خداوند متعال اعلام شد.

نقدی در ادامه به خصوصیات برجسته حضرت علی (ع) اشاره کرد و افزود :  یکی از شاخصه هایی که می توان فردی را شناخت،  عمل و آثار علمی اوست و اثر ماندگار حضرت علی (ع) نهج البلاغه است . نهج البلاغه یک کتاب نیست بلکه یک عالَم است.یک دایره المعارف بزرگ اسلامی است. کتابی است که علی (ع) الفاظش را با گوهر های آیات قرآنی زینت داده است .

وی در پایان به زیبایی اندیشه های حضرت علی در نهج البلاغه تاکید کرد و گفت: امتیاز اساسی علی (ع) که از پرتو حق روشن بود این است که علاوه بر مشغول داشتن خاطرها به دل ها  و روح ها نور ، حرارت ، عشق ، نشاط ، ایمان و استحکام می بخشد.

این جشن به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز عصر روز سه شنبه چهاردهم شهریور ماه با حضور مسئولین ، استادان ، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در سالن استاد شهریار برگزار گردید و در پایان به قید قرعه به حاضرین در جشن جوایزی اهدا گردید .