امروز: شنبه 27 آبان 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی: فرهنگ و هنر می تواند ارزش افزوده ایجاد کند

تاریخ خبر: چهارشنبه 15 شهریور 1396 - 16:35
دکتر محمد محمد پور ، مدیر کل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی در اختتامیه نمایشگاه آثار هنرمندان گفت : فرهنگ و هنر می تواند ارزش افزوده ایجاد کند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز در ابتدای مراسم اختتامیه نمایشگاه هنری هنرمندان شهر تبریز که به همت دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شده ، دکتر محمد پور ضمن تقدیر و تشکر از بانیان برگزاری این رویداد بزرگ فرهنگی اظهار داشت : آذربایجان شرقی و تبریز خاستگاه هنرهای متعدد ، خاستگاه فرهنگ و اندیشه ، خاستگاه فرهنگ و تمدن است و در عرصه های مختلف ردپای هنرمندان و فرهیختگان  آذربایجان شرقی مشهود  است .

مدیر کل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی بیان داشت : در دنیای امروزی هنرمندان به عنوان سرمایه های  ملی و انسانی و آثار آنها به عنوان سرمایه های معنوی محسوب می شوند .سرمایه های بزرگی داریم این سرمایه ها ، سرمایه های انسانی ، مادی و معنوی هستند که به اعتبار هنرمندان و فرهیختگان استان و شهر بوجود آمده اند .

وی در ادامه به جایگاه فرهنگ و هنر پرداخته و افزود : هنوز فرهنگ و هنر جایگاه اصلی خود را در جامعه ما  ندارد و در اذهان عمومی فرهنگ و هنر سربار بخش های دیگر تلقی میشود. در صورتیکه  فرهنگ و هنر به عنوان سرمایه سایر بخش هاست.

محمد پور اظهار داشت : اگر جامعه ما به جایگاه فرهنگ و هنر و سرمایه های ارزشمند معنوی توجه کافی را اعمال نمایند و آثار فاخر و ارزشمند را معرفی کنند؛ یکی از مقوله های حیرت انگیز در دنیا خواهیم شد.

وی گفت : آثار هنری هنرمندان ثروت ملموس ملی هستند و برنامه ریزان کشور باید بر این باور باشند فرهنگ و هنر می تواند سهم مهمی در اقتصاد داشته باشند .

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد آذربایجانشرقی در پایان از بانیان و برگزار کنندگان این نمایشگاه تقدیر کرد و گفت : دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با برگزاری این نمایشگاه باعث گردید تمامی هنرمندان برای اولین بار گرد هم آیند و آثار خود را به نمایش گذارند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز گفت : هنر در نفس خود دولت است و هنرمند صدر نشین محافل علمی ، فرهنگی و اجتماعی است .

دکتر مهدی زینالی ضمن تشکر از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی و موسسه بین المللی الف که در برگزاری این جشنواره با این دانشگاه مشارکت داشتند ، افزود : در این نمایشگاه بیش از 100 اثر هنری در زمینه نقاشی و خوشنویسی به معرض دید گذاشته شدند.

وی اظهار امید واری کرد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در آینده نمایشگاه های هنری دیگری را در سطح ملی و بین المللی برگزار خواهد کرد.

در آیین اختتامیه نمایشگاه هنری هنرمندان تبریز از هنرمندان شرکت کننده و همچنین عوامل اجرایی تقدیر شد.