امروز: شنبه 27 آبان 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی : دانشگاه تمدن ساز با تقویت علمی و معرفتی استادان محقق می شود

تاریخ خبر: دوشنبه 20 شهریور 1396 - 10:57
دکترسید جواد انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی ، در چهارمین دوره معرفت افزایی اساتید گفت: علم در حال سکون نیست. وسعت علم از منفی بینهایت به مثبت بینهایت کشیده شده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز دکتر انگجی ضمن تقدیر و تشکر از دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی که بانی برگزاری دوره های معرفت افزایی در دانشگاه هستند، اظهار داشت: امروزه شرایط پیشرفت علم در دنیا به صورت روزانه شده است و دانشگاه ها و مراکز علمی ما بایستی همگام با پیشرفت علم پیش روند تا در صحنه های رقابتی کم نیاورند.

وی به رشد فرهنگی اساتید دانشگاه تاکید کرد و گفت: نقش محوری اعضای هیات علمی در توسعه کشور و تحقق دانشگاه تمدن ساز اسلامی بر لزوم تقویت علمی و تربیتی اساتید صحه می گذارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در ادامه به اهمیت معرفت شناسی پرداخت و افزود: در حال حاضر افرادی به موفقیت نایل می شوند که در کنار علم و دانش در زمینه های مختلف مثل معرفت شناسی ، انسان شناسی و خود شناسی نیز حصول علم کنند.

وی افزود: نشست و ارتباطات و تعاملات بین فردی اساتید در موضوعات علمی و فرهنگی برای توانمند سازی اساتید ، همچنین ایجاد بستر برای هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه را می توان از اهداف برگزاری دوره های دانش افزایی دانست.

وی در پایان به برگزاری هر چه بیشتر دوره های معرفت افزایی تاکید و بیان داشت : وظیفه ما دانشگاهیان است که تنها به مقالات و کتب اکتفا نکنیم و همسو با پیشرفت علم و تکنولوژی حرکت کنیم تا بتوانیم نسلی را پرورش دهیم که در سطح دنیا مطرح و تاثیرگذار باشند.