امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

دکتر سید جواد انگجی: اقتدار ایران اسلامی مرهون تلاش اصحاب قلم و دانش است

تاریخ خبر: یکشنبه 26 شهریور 1396 - 15:34
دکتر سید جواد انگجی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی در آستانه شروع سال تحصیلی 97-96 با صدور پیامی، شروع دوباره سال تحصیلی جدید را تبریک گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی متن پیام دکتر سید جواد انگجی  بدین شرح است:

بسم ا... الرحمن الرحیم

طلب العلم فریضه علی کل مسلم

جستجو و تحصیل علم بر هر مسلمانی فرض و واجب است. پیامبر اکرم(ص)

آغازین روزهای بهار تعلیم و تربیت با شروع ماه محرم و هفته دفاع مقدس متقارن شده است؛ هشت سال دفاع مقدس حرکتی هدفمند و بر مبنای قیام ارزشمند امام حسین(ع) برای معرّفی دگر باره اسلام بود و بیانگر وفاداری به آرمان های اصیل اسلام است.

یاد و خاطره حماسه‌سازان و شهیدان والامقام دفاع مقدس به ویژه شهدای دانشگاه را گرامی می‌دارم و بر روان امام شهیدان که تعلیم و تعلّم را عبادت می‌دانست، درود می‌فرستم.

آغاز سال تحصیلی جدید را به طلایه داران علم، فرهنگ و ادب اعم از اعضاء محترم هیات علمی و کارکنان دانشگاه و دانشجویان عزیز، به ویژه همة فرزندانی که امسال به جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی پیوسته‌اند صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

اقتدار و افتخار غرور آمیز ایران اسلامی و اعتلای جایگاه میهن عزیزمان مرهون تلاش اصحاب علم و دانش است که در راستای فتح قله‌های رفیع علم، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی این مرز و بوم گام برداشته اند و دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی، آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه، نقش بی بدیلی در این امر دارد.

امیدوارم با استعانت از الطاف بی کران الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه‌الشریف، در طول سال تحصیلی جدید که نیمی از آن در سال مزین به شعار " اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" می باشد، ضمن تهذیب نفس و علم آموزی، درکسب مهارت های مورد نیاز کشور تلاش مضاعف نموده و با سرلوحه قرار دادن رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و همسو با برنامه‌ها و سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی همواره در مسیر رشد و توسعه موفق و مؤید باشید.

در پایان از خداوند منان برای کلیه کسانی که در مسیر بالندگی دانشگاه تلاش کرده‌اند و این شجره طیّبه را غرس نموده و آن را پاس می‌دارند به ویژه مقام معظم رهبری «مدظله العالی» و مسئولین محترم نظام آموزش عالی و مسئولین ارشد دانشگاه آزاد اسلامی صحت، عزت و توفیق روزافزون مسألت ‌می‌دارم