امروز: چهارشنبه 2 آبان 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انگجی: تعلیم و تربیت منابع انسانی عامل اصلی توسعه است

تاریخ خبر: شنبه 1 مهر 1396 - 12:46
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: امروزه تعلیم و تربیت منابع انسانی جزو برنامه‌های اصلی کشورها و عامل توسعه و پیشرفت است.

به گزارش اداره کل روابط عمومیواحد تبریز، دکتر سیدجواد انگجی در جمع دانش آموزان سما تبریز با اشاره به هفته دفاع مقدس و ایام سوگواری حضرت امام حسین(ع) بر لزوم گرامیداشت عاشورا و حماسه های دفاع مقدس تاکید کرد و افزود: «اینکه امروز دانش آموزان و دانشجویان در کمال آرامش به تحصیل علم و معرفت می پردازند ، همه مرهون جانفشانی ها و از خودگذشتگی های شهدا است.»

وی تصریح کرد: «نقش علم در زندگی انسان این است که راه سعادت، تکامل و پیشرفت را به انسان می آموزد و اسلام بیش از هر آیین دیگری به علم بها داده و انسان ها را به تعلیم و تعلم فراخوانده است.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به اهمیت علم و دانش اشاره و بیان کرد: «کشورهایی که منابع معدنی و فسیلی ندارند تنها با تکیه بر علم، تکنولوژی و فناوری و تربیت نیروی انسانی، نقش جهانی ایفا می کنند.»

انگجی نقطه آغازین علم و فناوری را از مدارس ابتدایی دانست و گفت: «کلاس اولی ها نقطه شروع علم هستند و ان‌شاءالله معلمان با صبر، مهربانی و گذشت در شکل‌گیری شخصیت فردی و اجتماعی آنان نقش مهمی ایفا می کنند.»

در ادامه زنگ شروع سال تحصیلی به دست انگجی به صدا در آمد و دانش آموزان به کلاس‌های درس رفتند.