امروز: جمعه 30 شهریور 1397 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، شهردار تبریز شد

تاریخ خبر: دوشنبه 3 مهر 1396 - 11:50
ایرج شهین باهر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با انتخاب اعضای شورای اسلامی شهر به عنوان شهردار تبریز تعیین شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز ، شورای اسلامی شهر تبریز پس از بررسی گزینه های تصدی شهرداری تبریز شهین باهر را به عنوان پنجاه و ششمین شهردار تبریز انتخاب کرد.

عضویت در هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بناب و شورای اسلامی شهر تبریز ، ریاست سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی طی 3 دوره ، شهردار نمونه سال 89 شهرستان تبریز برخی از سوابق اجرایی و مدیریتی شهین باهر می باشد.

وی با قدردانی از انتخاب اعضای شورای شهر گفت : شاکر خداوند هستیم که این سرمایه گرانبها، از رهگذر اعتماد اعضای محترم شورا  نصیب اینجانب شده است انشاا... افق های روشن شهر را با اتحاد و همدلی ترسیم خواهیم کرد.

گفتنی است دکتر سید جواد انگجی طی پیامی انتخاب این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی را به وی تبریک گفت.