امروز: یکشنبه 19 مرداد 1399 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

حجت الاسلام و المسلمین خلیلی: از آثار و برکات عزاداری برای امام حسین (ع) آمرزش گناهان است.

تاریخ خبر: دوشنبه 3 مهر 1396 - 14:51
حجت الاسلام و المسلمین خلیلی رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در چهارمین روز عزاداری ماه محرم در بین جمع کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: از آثار و برکات عزاداری برای امام حسین (ع) آمرزش گناهان است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز در ابتدای مراسم حجت الاسلام خلیلی ضمن تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدا... الحسین به آثار گریه بر سیدالشهدا (ع) اشاره کرد و اظهار داشت:  تشکیل مجالس عزاى حسینى نه تنها اساس مکتب را حفظ مى‏کند، بلکه باعث مى‏گردد شیعیان با حضور در این مجالس از والاترین تربیت اسلامى برخوردار شده و در جهت حسینى شدن رشد و پرورش یابند.

وی  افزود: از ارزنده‏ترین آثار و برکات مجالس عزادارى و گریه بر ابا عبدالله حسین علیه السلام حفظ رمز نهضت حسینى است.

این مسئول در ادامه به روایتی از امام رضا در مورد گریه بر امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت:  ریان بن شبیب از امام رضا علیه السلام روایت کرده که فرمود: «اى پسر شبیب، اگر بر حسین علیه السلام گریه کنى تا آن زمان که اشک چشمت بر صورتت جارى باشد، خداوند گناهان کوچک و بزرگ، و کم یا زیاد تو را مى‌آمرزد.

خلیلی بیان داشت :یکى دیگر از آثار و برکات مجالس عزادارى سیدالشهدا (ع) این است که مردم در سایه مراسم عزادارى با حقیقت اسلام آشنا شده و بر اثر تبلیغات وسیع و گسترده‏اى که همراه با این مراسم انجام مى‏گیرد، آگاهى توده مردم بیشتر شده و ارتباطشان با دین محکم‌تر و قوی‌تر مى‏گردد.

وی در پایان به نقش دانشگاه ها در ترویج نهضت حسینی پرداخت و افزود: برگزاری مراسم عزاداری در دانشگاه ها میتواند مسبب ترویج نهضت عاشورایی را در بین جوانان شود. وظیفه مسئولان هیئت‌های مذهبی و مداحان این است که عشق و محبت به اهل بیت (ع) را به جوانان انتقال دهند .

در ادامه و در چهارمین روز عزاداری ایام محرم دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به قرائت زیارت عاشورا  و مراسم سوگواری در مسجد امیر المومنین (ع) این دانشگاه پرداختند.