امروز: سه شنبه 21 آذر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

معاون برنامه ریزی واحد تبریز خبر داد: برگزاری 60 دوره آموزش های کوتاه مدت وتخصصی در واحد

تاریخ خبر: دوشنبه 3 مهر 1396 - 15:13
دکتر مهدی زینالی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت : «با توجه به برنامه ریزی های انجام شده و جلسه با روسای دانشکده ها و اعضای گروه های تخصصی برای شش ماهه دوم سال 96 بالغ بر 60 دوره آموزشی در نظر گرفته شده است.»

در گفتگو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی و  اطلاع رسانی واحد تبریز  دکتر زینالی به اهمیت منابع درآمدی غیرشهریه ای اشاره و بیان کرد: « با توجه به کاهش جمعیت دانشجویی و وجود ظرفیت های بلا استفاده ، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و تخصصی از راهکارهای کسب درآمد غیرشهریه ای می باشد»

وی افزود: «در شش ماهه اول سال 96 بیش از 35 دوره کوتاه مدت و تخصصی برگزار کردیم که درآمدی بالغ بر 800 میلیون ریال داشته و زمینه های لازم برای ورود دانشجویان به بازار کار را ایجاد کرده است.»

زینالی در ادامه به برگزاری دوره های آمادگی وکالت و قضاوت، رباتیک (1)، مهارت های فرزند پروری، نرم افزار MATLAB   را از جمله کارگاه های آموزشی در دست اجرا معرفی کرد.

وی در خاتمه به امضا بیش از 15 تفاهم نامه  با سازمان ها و نهادهای مختلف اشاره کرد.