امروز: یکشنبه 30 مهر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

صعود تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به قلعه بابک

تاریخ خبر: سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:03
تیم کوهنوردی اساتید و کارکنان برادردانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بمناسبت آغاز سال تحصیلی به قله بابک واقع در شهرستان کلیبرصعود کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز، قلعه‌بابک یا، دژ بابک خرمدین، دژی است بر فراز قله کوهستانی در حدود 2300 تا 2700 متر بلندتر از سطح دریا و در سه کیلومتری شهر کلیبر واقع شده است.

اطراف این قلعه را از هر طرف دره‌های عمیقی با 400 تا 600 متر عمق فرا گرفته است و تنها از یک سو راهی باریک و صعب العبور جهت دسترسی به این قلعه وجود دارد.

مسافت راه کلیبر به قلعه با اینکه از 3 کیلومتر تجاوز نمی کند ولی بسیار دشوار است و به هنگام عبور باید گردنه ها و گذرهای خطرناکی را پشت سر گذاشت

اعضای این تیم شامل: سید داود رضوی، بهمن عباسپور، داود احمدی، صمد قهرمانی، امیر علی  جهانگیرزاده، صمد بهاری، علی جنت دوست بوده و ناصر نجفیان پور مربی و اسماعیل افخمی سرپرست این تیم بوده اند.