امروز: سه شنبه 21 آذر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

ترجمه کتاب «ژنتیک مامایی» توسط عضو هیات علمی واحد تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 5 مهر 1396 - 14:26
«ژنتیک مامایی»  ترجمه دکتر سید محمود طباطبایی عضو هیأت علمی گروه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به چاپ رسید .

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دکتر سید محمود طباطبایی گفت: «یکی از شاخه‌های مهم ژنتیک، ژنتیک پزشکی است که به مطالعه توارث بیماری‌ها و اختلات ژنتیکی در انسان می‌پردازد و رشته‌های مختلف علوم پزشکی به تناسب موجود، سعی در استفاده از آن دارد. در این بین متخصصین رشته های پیرا پزشکی از جمله ماماها، پرستاران و نیز فارغ‌التحصیلان و دانشجویان این رشته ها نیز از جنیه های مختلف این علم بهره می برند.

وی افزود: کتاب حاضر اصولاً برای این قبیل افراد توسط دو تن از متخصصان علم دکتر اسکیرتون و دکتر پچ نگاشته شده است. سابقه کار بالینی، خصوصاً کار عملی در کلینیک ژنتیک و ذکر مثالهای موردی بر غنای علمی و عملی کتاب افزوده است. این کتاب ضمن بیان اصول و مبانی اولیه ژنتیک تا طرح مباحث پیشرفته در تشخیص و ارائه راهکارهای تشخیصی پیش می رود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در خاتمه گفت: مطالعه این کتاب برای پزشکان اطفال، ماماها، پرستاران، مددکاران اجتماعی و دانشجویان رشته‌های مرتبط مفید است.»

کتاب ژنیک مامایی توسط دکتر سید محمود طباطبایی با همکاری زنده یاد فرید سرکاراتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب ترجمه شده و در تیراژ 2000 جلد توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در سال 96 منتشر شده است.