امروز: یکشنبه 30 مهر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

بیش از 88 میلیارد ریال وام به دانشجویان واحد تبریز پرداخت شده است

تاریخ خبر: چهارشنبه 12 مهر 1396 - 15:59
معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اعلام کرد که در طی 2 سال گذشته 88 میلیارد و 487 میلیون ریال به دانشجویان واحد تبریز پرداخت شده است.

دکتر علی کرامتی فرهود در گفتگو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز اظهار کرد: « در اجرای سیاست های رفاهی و معیشتی دانشجویان وام های مختلفی توسط صندوق رفاه  دانشجویی به مبلغ 88 میلیارد و 487 میلیون ریال به سه هزار و 906 نفر از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در قالب تسهیلات بعد از فراغت از تحصیل، میان مدت و وام وزارت علوم پرداخت شده است.»

وی گفت: «واحد تبریز، با اجرای دقیق و منظم بخشنامه‌های سازمان مرکزی و با هدف حمایت از تحصیل و کسب علم، راهکارهای مناسب و خوبی را پیش روی دانشجویان قرار داده که بخشی از آن اختصاص وام‌های گوناگون است که توسط دانشگاه تأمین اعتبار می‌شود.»

معاون اداری و مالی واحد تبریز در خاتمه گفت: «یکی از دغدغه های مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی، عدم وابستگی به شهریه دانشجویان است و در این راه برنامه ها و اقدامات گسترده ای شروع شده که یقیناً در آینده نه چندان دور به نتیجه مطلوب منجر خواهد شد.»