امروز: سه شنبه 21 آذر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نگاهی اجمالی به ورزش دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: دوشنبه 17 مهر 1396 - 12:37
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز یکی از بزرگترین و مجهزترین دانشگاه های استان آذربایجان شرقی است که با ایجاد فضاهای آموزشی ، پژوهشی و امکانات رفاهی یکی از قطب های علمی برجسته در استان آذربایجان شرقی محسوب می شود.

دکتر حبیب محمدپور مدیر امور ورزشی واحد تبریز در گفتگو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد تبریز گفت: « رشته تربیت بدنی واحد تبریز با جذب دانشجو در مقاطع مختلف از کاردانی تا دکتری با 411 دانشجو یکی از مراکز فعال در عرصه تربیت بدنی و ورزش است.»

وی به رشته ها و گرایش های موجود در واحد تبریز اشاره و بیان کرد: «گرایش فیزیولوژی ورزشی و مدیریت ورزشی در مقطع دکتری ، مدیریت ورزشی با گرایش های مدیریت ورزش ، بازاریابی ورزشی ، امکانات و اماکن ورزشی و مدیریت راهبردی و فیزیولوژی ورزشی با گرایش فعالیت بدنی و تندرستی در مقطع کارشناسی ارشد و علوم زیستی ، علوم انسانی و مدیریت ورزشی در مقطع کارشناسی پیوسته و تربیت دبیر در مقطع کارشناسی ناپیوسته همه ساله تعداد زیادی دانشجو می پذیرد.»

محمدپور در ادامه به حضور اعضای تیم ملی و قهرمانان ورزشی در این واحد دانشگاهی اشاره و اظهار داشت : «علی نعمتی خیاوی عضو تیم ملی دوچرخه سواری ، مهدی حق نظری عضو تیم ملی کاراته ، امین مهماندوست عضو تیم ملی فوتسال بزرگسال دانشجویی ، رحیم دیبایی امندی عضو تیم ملی دوومیدانی و آرش آقایی عضو تیم ملی جودوی دانشجویی از دانشجویان و قهرمانان این واحد دانشگاهی هستند. »

مدیر امور ورزشی واحد تبریز افزود: « سالن چند منظوره برای فعالیت رشته های فوتسال ، والیبال ، بسکتبال و .. ، سالن بدنسازی با امکانات کافی، سالن مخصوص تنیس روی میز ، سالن کاراته و تکواندو ، سالن اختصاصی ژیمناستیک، اتاق شطرنج و آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی از جمله امکانات سالن های ورزشی شهید حسین فرساد گلستان و شهید بیوک منیر سرابی برای فعالیت دانشجویان، کارکنان و استادان است.»

وی گفت: «زمین روباز مجتمع دارای زمین چمن مصنوعی (فوتسال)، زمین والیبال ، زمین تنیس خاکی، زمین بسکتبال و زمین چمن فوتبال و مجتمع زمین چمن فوتبال دارای پیست دوومیدانی ، سکوی تماشاگران ، جایگاه اختصاصی و رخت کن و دو زمین چمن مصنوعی دانشکده پزشکی و دامپزشکی از دیگر امکانات ورزشی این واحد دانشگاهی یکی از این موارد می باشد.»

این مسئول افزود: «کلاس های اوقات فراغت فرزندان و دوره های مربی گری و داوری رشته های مختلف ورزشی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان توسط اداره تربیت بدنی واحد تبریز برگزارمی شود.»

محمد پور خاطرنشان کرد: «با توجه به امکانات ورزشی و تجهیزات ویژه این واحد دانشگاهی هر ساله میزبان مسابقات ورزشی در سطح استان و در سطح کشور می باشد که افتخار میزبانی  مسابقات هندبال خواهران در سطح کشور یکی از این موارد است.»

وی در پایان از حمایت های بی شائبه دکتر انگجی رییس این دانشگاه، تشکر کرد و گفت: «تاسیس مجموعه ورزشی آبی و استخر، تبدیل زمین های روباز به سرپوشیده به علت شرایط جوی و افزایش رشته های تربیت بدنی در همه گرایش ها و گرفتن میزبانی مسابقات هندبال ، فوتسال و والیبال از برنامه های آتی اداره تربیت بدنی واحد تبریز است.»