امروز: یکشنبه 30 مهر 1396 کانال تلگرام اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

انتشار نشریه پژوهش‌های آموزشی و کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

تاریخ خبر: چهارشنبه 19 مهر 1396 - 13:00
نشریه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با عنوان پژوهش‌های آموزشی و کاربردی زبان انگلیسی ویژه سه ماهه دوم سال جاری منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، ترجیح سبک یادگیری در مترجمان حرفه ای مرد و زن، آیا مهارت های تفکر انتقادی موجب موفقیت در تدریس زبان می شود؟ مطالعه موردی معلمان ایرانی زبان انگلیسی بر اساس جنسیت و مقطع تحصیلی آنها، بررسی موانع خرد و کلان در اجرایی شدن آموزش تفکر انتقادی، تمایل به برقراری ارتباط، هراس از ارتباط، و درک شخصی از توانایی برقراری ارتباط در زبان اول و زبان دوم در بین زبان آموزان ایرانی برخی از عنوان‌های نشریه علمی پژوهش‌های آموزشی و کاربردی زبان انگلیسی است.

دکتر محمد علی ترابی، دکتر مهناز سعیدی و دکتر نسرین حدیدی تمجید به ترتیب مدیرمسئول، سردبیر و مدیر داخلی این نشریه هستند.

نشریه علمی پژوهش‌های آموزشی و کاربردی زبان انگلیسی با مجوز دفتر تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی منتشر می شود.